Vare sig du vill ha en enkel hemsida eller en mer avancerad så kan vi hjälpa dig till mycket attraktiva priser. Eller vad sägs om billiga hemsidor från 2495,-. Ja då får man en väldigt enkel hemsida, vi kallar det en grundsida eller visitkort.
Som småföretagare så kan man inte lägga hur mycket som helst på en hemsida. Därför är vår ambition att hjälpa företag att göra, snygga och mobilanpassade hemsidor till låga priser.
Vi har tagit fram olika paket, med fasta avgifter, så att du alltid vet vad och hur mycket du får betala.

Våra hemsidepaket är gjorda och anpassade så att du inte behöver ha någon som helst datavana. Vi gör hemsidorna i WordPress, så att det blir enkelt att redigera sidan. När hemsidan är klar håller vi en kort genomgång med dig. Vi berättar om alla funktioner på sajten och hur du enkelt lägger till eller redigerar text och bild. Du får tillgång till support ifall du skulle ha några frågor eller funderingar.
Nedan ser du de paket vi erbjuder, men de är inte huggna i sten utan kan enkelt efter kontakt med oss ändras med olika funktioner och pris.

SMALL

En installation av WP med grunddesign som har företagets färgidentitet med logotype och presentationstext på förstasidan samt ett kontakformulär på en undersida.

2495 kr.

MEDIUM

En installation av WP med grunddesign som har företagets färgidentitet och logotype inkl. presentationstext på startsidan + 6 undersidor samt en sida med kontakformulär.

4990 kr.

LARGE

En installation av WP med grunddesign som har företagets färgidentitet med logotype + 7 sidor med bild och text samt kontakformulär + 20 timmar extrauppdateringar.

9980 kr.

XXL

Uppsättning som "Simple" eller "Opencart webbshop".
6 timmars uppdatering text och bild /mån.
Bindningstid: 2år (första faktura gäller för ett kvartal).

2480 kr. /mån.

Frågor om unika paketlösningar - skräddarsydda lösningar finns också, Ring eller maila!